GreenWall

Wat is een GreenWall:
Een GreenWall is een verticale tuin. De voordelen hiervan is dat waar normaal op een x-aantal vierkante meter 1plant kan staan. Er nu een hele wand gecreerd kan worden.

Een GreenWall is er in vele varianten en soorten verkrijgbaar.Of het nu gaat om beplanting met levende planten of kunstplanten. Voor beide opties zijn er vele mogelijkheden.

Op uw Gezondheid:
Een GreenWall heeft uiteraard voldoende licht nodig. Juist dat licht is zo belangrijk voor de groei van planten.
Planten groeien onder invloed van zonlicht en voeding het beste, maar nemen daarmee meteen het meeste Co2 op en geven de meeste zuurstof af.
U en uw collega's, werknemers en bezoekers zullen zich prettig voelen.

Een GreenWall frist op:
Een verticale tuin, binnen of buiten is heel wat mooier dan een kale muur of schutting.
Het zijn planten en wie houdt er nu niet van planten? Het strakke saaie uitzicht is inmiddels verleden tijd.

Het onderhoud is heel gemakkelijk, bij de grote wanden of daar waar je er niet bij kunt krijgen de wanden een vol automatisch watergeefsysteem. Wanden zonder dit systeem hebben 1 x per 4 weken onderhoud nodig.

Wij adviseren, leveren en onderhouden dit systeem graag. ook bij u.
Onze liefde voor ons vak, daar gedijen uw planten wel bij.

GreenWall altijd op maat:
Een GreenWall is een maatwerk product. Wijst u maar een muur, balustrade of afscheiding aan en er is altijd wel een GreenWall dat past.

Er zijn systemen waar water en voeding met de hand gegeven moeten worden. Er zijn ook systemen waarbij door middel van een pomp werkend op een tijdsklok de planten automatische water en voeding krijgen.

Doordat wij meerder systemen in ons assortiment hebben kunnen wij praktisch voor elke budget wel een GreenWall realiseren. De GreenWall is uit te voeren met levende op kunst beplanting.

Als de specialist in alle interieurbeplanting kunnen wij deze GreenWall goed combineren met de rest van de interieurbeplanting.

Volledig onderhouden:
Wij leveren en onderhouden alles op het gebied van interieurbeplanting.
Wilt u zelf de planten water geven maar het vaktechnische door ons laten uitvoeren. Ook dat behoort tot onze diensten.

Om het gemakkelijk te maken hebben wij onderhoudscontracten waarbij wij er voor zorgen dat afgestorven planten of planten die er niet meer representatief uitzien door ons worden vervangen.

Meer informatie over het onderhoud van planten kunt u vinden op
www.plantenonderhoud.nl.

Advies:
Een GreenWall op elke willekeurige plek plaatsen kan helaas niet. Dit door het licht en klimaat wat voor groot belang is bij levende beplanting. Wilt u meer informatie of advies over GreenWall en de mogelijkheden voor u en uw kantoor? Kijk dan eens op onze website www.greenwallwinkel.nl Onze adviseurs kunnen door middel van een bezoek op uw locatie of door middel van door u gestuurde foto's naar info@mekelenkamp.com een advies op maat geven. Of neem telefonisch contant met 1 van onze adviseurs door te bellen naar +31 318-640616.